DIY Repair · Alliance Partner
Whoppah

Visie op duurzaamheid

 

Whoppah is een marktplaats voor tweedehands design interieur items met als doel al het design wat er is een zo lang mogelijk leven te geven. We plaatsen tweedehands op een voetstuk en geven het een high-end beleving waardoor het stigma verdwijnt dat hangt aan tweedehands. Dit doen we door te focussen op design merken en verschillende services te bieden van curatie van het aanbod en veilig betalen tot transport. 

Reiniging en onderhoud

 

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om items te laten reinigen. We lanceren binnenkort ook onderhoudstips op de site. We bieden de mogelijkheid om een item te laten reinigen of impregneren tot nu toe persoonlijk pro-actief aan. De ervaringen tot nu toe zijn extreem positief. Klanten wennen op deze manier heel eenvoudig aan het kopen van tweedehands items.

Gereinigde en geïmpregneerde items bieden bovendien voor de verkoper een hogere verkoopopbrengst op. Hierdoor is het ook een interessante service voor verkopers. We bieden ook pro-actief de mogelijkheid om items te laten repareren. 

Samenwerkingen & leerdoelen

 

We hebben een aantal partijen waarmee we samenwerken die deze services verlenen vanuit onze warehouses. Dit betreffen allemaal specialisten met jarenlange ervaring met hout reparatie en reiniging van verschillende stoffen. We zijn er van overtuigd dat hier een grote markt voor is en zouden het interessant vinden om samen met andere partijen deze ‘makersmarkt’ meer aan te zetten ten gunste van de circulaire economie. Ditzelfde geldt voor herstofferen. Deze service bieden wij niet aan omdat het aantal goede specialisten hierin te beperkt is. Ook hier zit naar ons idee veel marktpotentie.

We zouden graag samenwerkingen ontwikkelen met refurbishers en ontboedelaars en opkopers van kantoormeubilair.

 

Hieronder een voorbeeld van een bank voor en na reiniging bij Whoppah.