Repair · Pilot partner
POS Reparatie

Reparatie, reiniging en onderhoud

 

POS is al meer de 35 jaar specialist op het gebied van reparaties en reiniging van gestoffeerde meubelen.

POS heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in ‘Full service’  dienstverlening. We doen dit voor grote meubelbedrijven bij herstelwerkzaamheden binnen de garantie. We doen de reparaties aan gestoffeerde meubels vooral bij de klant ter plaatse. Wij willen onze dienstverlening ook aanbieden aan consumenten met een reparatie buiten de garantie. Met ons netwerk aan servicemonteurs zijn wij in heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux-landen en het aangrenzende Europese buitenland dagelijks onderweg.

Samenwerkingen en leerdoelen

Hoe kunnen we klanten bewegen om hun bank te laten repareren en niet direct nieuwe te kopen als het meubelstuk niet meer bevalt? Wij willen gaan onderzoeken of reparatie als extra service interessant is om aan te bieden binnen de reguliere woonretail. Ben jij een woonretailer en wil je ook uitproberen of een meubelreparatie service kan bijdragen aan  verduurzaming van jouw business? Neem dan contact op!

 

 

Visie op duurzaamheid

 

 

Elk bankstel dat gerepareerd wordt hoeft niet vervangen en dat scheelt veel uitstoot. Ook repareren wij aan huis en dat scheelt weer uitstoot in transport. Elke sector heeft de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een beter milieu. Ook de meubelsector ontkomt hier niet aan. Wij, als meubelservicebedrijf zetten daarom volledig in op levensduurverlenging.