Upcycle · Community
No Waste Decoration

No Waste Decoration is gespecialiseerd in hergebruik van reststromen in het interieur. We zijn ervan overtuigd dat je een volledig en hippe inrichting kunt maken van hoogwaardig afval en afgedankte meubels. Daarom willen we delen en verbinden met de juiste partijen. We werken samen met merken en bedrijven die hun afval een 2e leven gunnen.

Onze klanten zijn o.a scholen, bedrijven en overheden die waarde hechten aan deze manier van inrichten. Maar ook een voorbeeld willen zijn voor de samenleving.

 

Levensduurverlenging

 

No Waste Decoration gebruikt afgedankte materialen uit de interieursector. Daarmee maken we, upcyclen we. repareren we en herstofferen we meubels. Indien we daar experts bij nodig hebben, huren we deze in. Denk aan meubelmakers en meubelstoffeerders. Onze expertise zit verder in de juiste toepassing, kleurcombinatie in het gehele interieur. Daarom werken we samen met kringloopwinkels, gebruiken we marktplaats veelvuldig. Daarnaast werken we met MBO stagiaires, Hout- en Meubileringscollege, Mediacollege, Nova College. We delen de ervaring, kennis en projecten zoveel mogelijk via sociale media, mede om aandacht te vragen voor de enorme leuke resultaten die we creëren door hergebruik van materialen toe te passen tot hippe eindresultaten.

 

 

Samenwerken en delen:

 

No Waste Decoration ziet afgedankte materialen als nieuwe grondstoffen voor producten. We ontwerpen en maken kleinmeubels uit afvalstromen, upcyclen en hergebruiken meubels. Als we daar experts bij nodig hebben, huren we deze in. Denk aan meubelmakers en -stoffeerders.

Onze expertise zit verder in de juiste toepassing, kleurcombinatie in het hele interieur en ontzorgen van A-Z.

 

We werken actief samen met kringloopwinkels en Marktplaats.

Onze ervaring, kennis en projecten delen we zoveel mogelijk via sociale media en onze website, mede om aandacht te vragen voor de enorme leuke resultaten die we creëren door hergebruik van materialen tot hippe eindresultaten.

Toekomst:

 

We streven naar verbindingen en actief werken aan groei ten aanzien van hergebruik in het interieur. We willen graag leren van zowel kennis, expertise en fouten van elkaar. Op deze manier kunnen we samen sterker worden en aanvullend werken. Het sluiten van circulaire ketens is onze toekomstdroom.

 

Wat bieden we:

  • Circulaire Productontwikkeling,
  • Interieuradvies en -Styling,
  • Educatieve en Creatieve Workshops.

We ontwerpen van afvalstroom naar nieuw product in eigen atelier. De reststromen die we gebruiken zijn stof, behang, hout, verf, tapijt en leer. Daarnaast verwerken we ook bedrijfseigen afvalstromen op aanvraag.