Resell · Alliance Partner
Marktplaats

Maandelijks verbindt Marktplaats miljoenen kopers en verkopers die producten een tweede, derde of zelfs vierde leven geven. Dit resulteert in een gigantische besparing van emissies en grondstoffen in vergelijking tot de aanschaf van nieuwe producten.

 

Op deze manier gaan spullen niet alleen langer mee, maar beleven ook meer mensen er meer plezier van. Zo dragen bezoekers van Marktplaats samen bij aan een betere wereld.

Met maandelijks ruim 8 miljoen unieke bezoekers en zo’n 350.000 nieuwe advertenties per dag is Marktplaats nog steeds de grootste online handelsplaats van Nederland voor particuliere en zakelijke aanbieders in tweedehands en nieuwe items. En samen maken we een groot verschil; met iedere deal via Marktplaats, klein of groot. In 2021 hebben we met z’n allen voor 469.000 ton CO2 equivalent-reductie bijgedragen*. Dat is evenveel als de jaarlijkse CO2-uitstoot uit elektriciteitsverbruik van zo’n 230.000 Nederlandse huishoudens.

 

 

Duurzame missie

Door te handelen op Marktplaats en producten telkens een nieuw leven te geven draag je bij aan een wereld waar mensen meer delen en minder verspillen. Goed voor het milieu, de portemonnee en de wereld!